web builder

NUNUNU

Nununu on nouseva tuottaja/biisintekijä/artisti, jonka tuotantoja pääsee kuulemaan tällä hetkellä pääasiassa hänen omilla julkaisuillaan. Hänen tuotannoissaan kuuluu konemusiikkihistoria, rohkea uteliaisuus eri soundimaailmoihin sekä rakkaus isoihin poppikertseihin. Nununu työstää materiaalia parhaillaan parin kotimaisen artistin ja huipputuottajan kanssa, sekä sanoittajan, että tuottajan roolissa projektista riippuen.

Nununu tekee tuotantojen lisäksi omaa artistiuraa genrenä hipsteriulina/ indiepop sekä pyörittää omaa levymerkkiään Villi Recordsia. Nununu julkaisi ensimmäisen oman sinkun syyskuussa 2018 ja hänet noteerattiin heti eri musiikkimedioissa (mm. YleX Nosteessa -artisti ja Soundi Tarkkailuluokka). Hän on säveltänyt, sanoittanut, soittanut, laulanut ja tuottanut kaikki biisinsä itse.

Nununun tumman sävyiseen ääneen on voinut törmätä radiosta, Spotifysta ja YouTubesta jo ennen hänen omia julkaisujaan. Hän on laulanut solistiosuuksia parillakin suomirap-bilepumpun -biisillä, joista toinen on striimannut yli platinarajan sekä kerännyt YouTubessa 3 milj. toistoa, ollen myös Suomen 2018 Youtuben trendannein video ja Radio Kiss:in Kesähitti 2018.
(Nununun kuvat: Marianne Kurki)

FB: @nununuofficial
IG: @nununuofficial