simple site templates

NOMI

Nomi julkaisi debyyttialbuminsa "Pieni minä" 29.11.2019

Debyyttialbumin julkaisu on Nomille tärkeä virstanpylväs. Albumille päätyi myös ensimmäinen Nomin oma sävellys ja sanoitus:


”Ensimmäisen albumin julkaisu tarkoittaa mulle yhden unelman täyttymistä. Jokainen biisi sisältää mulle tärkeän tarinan ja niillä on mulle suuri merkitys. On myös siistiä, että levyn nimikkobiisi ”Pieni minä” on mun kirjoittama. Saan sen biisin kautta tsempata niitä, ketkä on saattaneet joskus kohdata jonkinlaista syrjintää tai ennakkoluuloja. Kokeneet, etteivät ehkä oo riittäneet sellaisina kuin on. En malta odottaa, että ihmiset pääsee kuuntelemaan nää biisit. Julkaisu jännittää mua tosi paljon mutta samalla tiedän, että tuleva albumi on just mua ja sitä mitä haluun ulos antaa!” kertoo Nomi.

Nomin albumilta on julkaistu jo aiemmin singlet ”Ota mut takas”, ”Ihanii ihmisii”, ”Hetken tärkee”, ”Elossa” ja ”Ei niin kuin me”. Debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on uudelle artistille poikkeuksellisen kova suoritus. Kappale oli mm. Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Myös ”Ihanii ihmisii” ja ”Elossa” ovat soineet tiuhaan tahtiin radioaalloilla ja yhteensä Nomin kappaleet ovat soineet Suomen radioissa huikeat yli 5000 kertaa.
Debyyttialbumin julkaisu on Nomille tärkeä virstanpylväs. Albumille päätyi myös ensimmäinen Nomin oma sävellys ja sanoitus:


(Albumin kannen kuva: Ville Juurikkala)

www.nomi.fi
www.sonymusic.fi/artist/nomi

Keikat: MP-Viihde | Eemu Laurila

IG: @nomivirallinen
FB: @nomivirallinen