how to develop your own website

AJANKOHTAISTA

INSTAGRAM FEED

31.5.2019 Nomin uusi single "Ei niin kuin me" julkaistu

Tuhansia radiosoittoja kappaleilleen saanut Nomi julkaisi uuden singlen ”Ei niin kuin me"

”’Ei niin kuin me" tuo esille hieman uudenlaista puolta minusta. Biisissä on iloinen meininki ja se kertoo kukoistavasta rakkaudesta. Kappale sopii mainiosti fiilisteltäväksi esimerkiksi terasseilla tai vaikka soimaan korviin juoksulenkin ajaksi!”, kuvailee Nomi.

Kuuntele tästä Nomin uusin julkaisu: https://lnk.to/Nomi-Ei-niin-kuin-me

Anni Lahen ensimmäinen bändikeikka 15.5.2019 Bar Loosessa

Anni Lahen ensimmäinen bändikeikka lähestyy! Nyt kannattaakin tulla kokemaan ainutlaatuinen elämys Helsingin Bar Looseen 15.5. Loosessa voi kuulla myös Annin uutta julkaisematonta musiikkia. 

Illan tulee avaamaan upea, leikkisää elektropoppia tekevä Terri, joka nousi tietoisuuteen ahdistelukokemuksista kertoneella Oo hiljaa -singlellä. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssa jo 700 000 kertaa. 

Liput löytyy ennakkoon tiketistä: https://www.tiketti.fi/anni-lahe-bar-loose-helsinki-lippuja/61718 | Hinta Ennakkoon 11.50€  ja ovelta 12€ (Eteispalvelumaksu ei kuulu hintaan)

9.1.2019 Mahtavia uutisia! YleX musiikkitiimi valitsi listan lupaavimmista kotimaisista artisteista, joiden uskotaan tekevän läpimurron vuoden 2019 aikana. Raati valitsi listalle 20 artistia, jotka eivät vielä ole tehneet lopullista läpimurtoaan. Anni Lahe on myös mukana tällä longlistilla. Way to go, Anni! 

Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan ja päättyy 22. tammikuuta kello 23.59 ja äänestää voi YleX-sivuilla tästä linkistä.

21.12.2018 Nomin esitys Yle Areenassa

Nomin upea esitys hänen uudesta joululaulustaan Olkienkeli (säv. Petri Somer - san. Mirkka Paajanen) nyt katsottavissa Yle Areenassa. Nomi Esiintyi Sony Musicin ja Ylen yhteistyönä toteuttamassa Anna Laulu Lahjaksi -konsertissa, 

Anna Laulu Lahjaksi -konsertti TV1:ssä tiistaina 25.12. klo. 19.00

Anna laulu lahjaksi | Nomi: Olkienkeli

Katso Anna laulu lahjaksi - Nomi: Olkienkeli Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

20.12.2018 Breaking News! 

Solmimme tänään management-sopimuksen Sony Music Finlandin artistin Anni Lahen kanssa. Toivotamme lahjakkaan ja karismaattisen Annin lämpimästi tervetulleeksi ja kiitämme luottamuksesta.

Anni Lahe on vuonna 1992 Helsingissä syntynyt laulaja ja lauluntekijä. Musiikkia hän on tehnyt lähes koko ikänsä, mutta tunnetuksi Lahe tuli vuonna 2017 Suomen Idolsin uudistetulla kahdeksannella tuotantokaudella.

Anni Lahen kappaleet ovat omakohtaisia kertomuksia intohimoisista rakkaussuhteista, jotka repivillä teksteillään ja tunteikkailla tulkinnoillaan ovat herättäneet paljon kiinnostusta, sekä ennenkaikkea koskettaneet kuuntelijoita.

Annin uusimpaan sinkkuun voi tutustua tästä: lnk.to/Anni-Lahe-Illalla-taas


Osoite

Pietarinkatu 5 T 47
00140 Helsinki               

Yhteystiedot

Email: info@backfront.fi


Seuraa meitä

Facebook
Instagram