how to make your own website for free

MARKOMALLOW

Helsinkiläisen laulaja-lauluntekijä Margarita Kondakovan eli Markomallown musiikki on tunteellista, ja toiveikasta pop-musiikkia. Jo nuorena kirjoittamisesta ja teksteistä kiinnostunut artisti uskoo, että musiikilla on parantava voima.

"Haluan ja toivon, että mun kirjoittamat kappaleet toimivat parantavan voiman lähettiläinä. Sanoituksiani inspiroi rakkaus kaikkeen elämään ja ympärillämme oleva läpäisevä taika."

Taiteilijaperheen kasvatilla on tarve kirjoittaa ja purkaa ajatuksiaan paperille. Muusikkoisän antaman esimerkin avulla Markomallowlle olikin täysin luontevaa kanavoida ajatuksensa ja tekstinsä omien laulujen kautta.

Kosketus pop-musiikkiin sai alkunsa Markomallown suuren esikuvan Lady Gagan kautta. Lauluntekijä huomasi, että musiikkia voi tehdä aidosti ja tinkimättömästi, mutta silti myös helposti lähestyttävästi. Markomallow ei halua kulkea trendien perässä vaan ammentaa musiikkiinsa ja teksteihinsä sitä, miten hän asiat kullakin hetkellä kokee.
Markomallow on luonnonläheinen, ympäristöasioista kiinnostunut herkkä nuori nainen. Suomessa ja ulkomailla esiintynyt artisti osallistui Voice of Finland - laulukilpailuun vuonna 2016, jolloin hän pääsi Redraman nelikosta live-esityksiin saakka. Tällä hetkellä Markomallow työstää tiiminsä kanssa täysin uutta materiaalia ja valmistautuu löytämään oman paikkansa artistina ja lauluntekijänä.


IG: @markomallow
FB: @markomallowmusic