free html templates

EROMA

Anni Lahe

Eroma aloitti soolouransa loppuvuodesta 2018 julkaisemalla rajun ja henkilökohtaisen selviytymistarinan Kolmesataa. Debyyttisingle kertoo tilanteesta, jossa artisti itse oli pari vuotta sitten, kun elämä tuntui täysin lohduttomalta. Vielä ei kuitenkaan ollut aika luovuttaa.

Löysin luovuuteni uudestaan ja vähitellen tajusin, että mulla on tarina kerrottavana. Ymmärsin, että tuolla jossain peiton alla makaa joku toinen onneton, jonka pitää kuulla kappaleeni.

Vajaan kahden vuoden aikana Eroman omasta elämästä kumpuavia aitoja tarinoita on kuultu radion soittolistoilla ja televisiossa sekä nähty lehtien sivuilla. Hän on toiminut monella tapaa suunnannäyttäjänä muille independent-artisteille.

Musiikki pelasti mut ja siksi en nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin laittaa itse kaiken peliin. Haluan omalta osaltani olla viemässä eteenpäin sitä viestiä, että erityisesti naisten pitää lopettaa olemasta liian kilttejä ja tavoitella rohkeammin unelmiaan muiden mielipiteistä riippumatta. Täällä ollaan vain kerran.

Eroman kappaleiden omintakeinen soundi on saatu aikaan käyttämällä runsaasti artistin omaa lauluääntä korvaamassa taustainstrumentteja. Ennen pop-artistiutta Eroma teki monivuotisen uran suositussa a cappella -yhtyeessä Viisi. Tällä hetkellä tämä tunteikas lauluntekijä valmistelee debyyttialbumiaan sekä tekee laulutuotantoja muille artisteille.

IG: @eromavirallinen
FB: @eromavirallinen

Spotify
YouTube

Kuvat: Ulla Nikula