website creation software
EWE

ANNI LAHE
Anni Lahe on vuonna 1992 Helsingissä syntynyt laulaja ja lauluntekijä. Musiikkia hän on tehnyt lähes koko ikänsä, mutta tunnetuksi Lahe tuli vuonna 2017 Suomen Idolsin uudistetulla kahdeksannella tuotantokaudella, hurmaten tiensä tuomareiden Antti Tuiskun, Erin Anttilan ja Jurekin, sekä Suomen kansan sydämiin. Ennakkosuosikiksi povattu Anni sijoittui lopulta kymmenen parhaan laulajan remmiin tuhansien hakijoiden joukosta, pudoten dramaattisesti juuri ennen Live-lähetyksiä.

Anni Lahen kappaleet ovat omakohtaisia kertomuksia intohimoisista rakkaussuhteista, jotka repivillä teksteillään ja tunteikkailla tulkinnoillaan ovat herättäneet paljon kiinnostusta, sekä ennenkaikkea koskettaneet kuuntelijoita. 
(Annin kuvat: Ansku Sinisalo)

NOMI

NOMI
Raikas artistitulokas Nomi julkaisi neljännen singlensä ”Elossa” perjantaina 28.9. Syyskuussa 2017 julkaistu debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on debyyttiartistille poikkeuksellisen kova suoritus. ”Ota mut takas” soi mm. Iskelmällä ja oli Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Tammikuussa julkaistu toinen single ”Ihanii ihmisii” nousi sekin Iskelmän ja Radio Suomen soittolistalle. Kolmas single ”Hetken tärkee” soi myös paikallisradioiden taajuuksilla. Yhteensä Nomin kappaleet ovat soineet Suomen radioissa huikeat yli 3500 kertaa.
(Nomin kuvat: Ville Juurikkala)

EWE

EWE
Vastauksena kysymykseen, miksi E W E haluaa juuri nyt soolouralle mukaan musiikkitaivaan artistikattaukseen? - "Siksi, koska nyt on mun aika! Oon kokenut ja nähnyt paljon vuosikymmenen aikana musiikkibisneksessä, ja ollut pitkään vaikuttamassa taustalla monien huippuartistien kanssa. Mut on kasvatettu tähän, ja nyt on aika lunastaa se oma paikka."

NOMI

ITSLEE
Eli Sasu Rönkä on Chicagossa syntynyt, Helsingissä kasvanut ja nykyisin Berliinissä asuva artisti, musiikkituottaja ja muusikko. ItsLeen ensimmäinen sinkku Small Town Hearts julkaistiin tammikuussa 2018 ja uutta musiikkia on luvassa vuoden 2019 aikana. Hän on säveltänyt musiikkia myös moniin elokuviin ja mainoksiin ja mm. Universal Music Germany ja Discowax ovat julkaisseet hänen tuottamaansa musiikkia. Artistina ItsLee haluaa yllättää kuulijansa ja tehdä uudenlaisia musiikillisia ratkaisuja yli totuttujen genrerajojen. Sasun omin sanoin: "It's new wave of Rock 'n' Roll.