free simple website templates
EWE

ANNI LAHE
Anni Lahe on vuonna 1992 Helsingissä syntynyt laulaja ja lauluntekijä. Musiikkia hän on tehnyt lähes koko ikänsä, mutta tunnetuksi Lahe tuli vuonna 2017 Suomen Idolsin uudistetulla kahdeksannella tuotantokaudella, hurmaten tiensä tuomareiden Antti Tuiskun, Erin Anttilan ja Jurekin, sekä Suomen kansan sydämiin. Ennakkosuosikiksi povattu Anni sijoittui lopulta kymmenen parhaan laulajan remmiin tuhansien hakijoiden joukosta, pudoten dramaattisesti juuri ennen Live-lähetyksiä.

Anni Lahen kappaleet ovat omakohtaisia kertomuksia intohimoisista rakkaussuhteista, jotka repivillä teksteillään ja tunteikkailla tulkinnoillaan ovat herättäneet paljon kiinnostusta, sekä ennenkaikkea koskettaneet kuuntelijoita. 
(Annin kuvat: Ansku Sinisalo)

NOMI

NOMI
Raikas artistitulokas Nomi julkaisi uuden singlen ”Ei niin kuin me” 31.5.2019. Kappale on viides single tulevalta Nomin debyyttialbumilta. ”Ei niin kuin me” tuo Nomin koskettavan tulkinnan rinnalle kesäistä kuplivuutta:

”’Ei niin kuin me" tuo esille hieman uudenlaista puolta minusta, kuvailee Nomi.

Nomin syyskuussa 2017 julkaistu debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on debyyttiartistille poikkeuksellisen kova suoritus. Syksyllä 2018 julkaistu ”Elossa” soi sekin Radio Suomella ja nousi paikallisradiolistan top10een. Yhteensä Nomin kappaleet ovat soineet Suomen radioissa huikeat yli 5000 kertaa. 
(Nomin kuvat: Ville Juurikkala)

EWE

EWE
Vastauksena kysymykseen, miksi E W E haluaa juuri nyt soolouralle mukaan musiikkitaivaan artistikattaukseen? - "Siksi, koska nyt on mun aika! Oon kokenut ja nähnyt paljon vuosikymmenen aikana musiikkibisneksessä, ja ollut pitkään vaikuttamassa taustalla monien huippuartistien kanssa. Mut on kasvatettu tähän, ja nyt on aika lunastaa se oma paikka."

NOMI

ITSLEE
Eli Sasu Rönkä on Chicagossa syntynyt, Helsingissä kasvanut ja nykyisin Berliinissä asuva artisti, musiikkituottaja ja muusikko. ItsLeen ensimmäinen sinkku Small Town Hearts julkaistiin tammikuussa 2018 ja uutta musiikkia on luvassa vuoden 2019 aikana. Hän on säveltänyt musiikkia myös moniin elokuviin ja mainoksiin ja mm. Universal Music Germany ja Discowax ovat julkaisseet hänen tuottamaansa musiikkia. Artistina ItsLee haluaa yllättää kuulijansa ja tehdä uudenlaisia musiikillisia ratkaisuja yli totuttujen genrerajojen. Sasun omin sanoin: "It's new wave of Rock 'n' Roll.